Site Talk forum: ATP image loading speed

Views: 283, Replies: 6 » Jump to the end
Name: Sue
Ontario, Canada (Zone 4a)
Daylilies Birds Enjoys or suffers cold winters Native Plants and Wildflowers Butterflies Annuals
Region: Canadian Keeps Horses Dog Lover Plant Identifier Garden Sages
Image
sooby
Jun 5, 2015 9:55 AM CST
I'm finding the last few days that when I click on an image in a thread I get the loading symbol that goes around and around and the image takes forever to load or else I give up waiting for it. This is interspersed with normal speed loading. I've checked my internet connection and it is actually right now faster than we're paying for, for once Hurray! I'm having the same problem on Windows laptop and also iPad. Is it just me? I don't seem to have the problem on the web in general, just ATP. Thanks.
Name: Myriam
Ghent, Belgium (Zone 8a)
Charter ATP Member Ferns Native Plants and Wildflowers Cat Lover Birds Bee Lover
Organic Gardener I was one of the first 300 contributors to the plant database! Frogs and Toads Plant Identifier
Image
bonitin
Jun 5, 2015 2:36 PM CST
I'm having the same Sue, for example when I look at a thread with multiple photos, it usually loads the first ones fine, then the next ones take forever ..I'm sure its not my connection..
Name: Danita
GA (Zone 7b)
Charter ATP Member Forum moderator Hummingbirder Salvias Butterflies Birds
Plant Identifier Vegetable Grower Container Gardener Seed Starter Cat Lover Region: Georgia
Image
Danita
Jun 5, 2015 2:44 PM CST
I have a slower dsl speed, but I agree that the image loading speed has gotten slower for me as well. (using Firefox here)
Name: Lynn
Dallas, OR (Zone 8b)
Charter ATP Member Garden Sages I helped plan and beta test the plant database. I helped beta test the Garden Planting Calendar I was one of the first 300 contributors to the plant database! Plant Database Moderator
Forum moderator I helped beta test the first seed swap Celebrating Gardening: 2015 Plant and/or Seed Trader Garden Ideas: Master Level Sempervivums
Image
valleylynn
Jun 6, 2015 4:43 PM CST
Same here.
Name: Rick R.
near Minneapolis, MN zone 4a
I was one of the first 300 contributors to the plant database! Garden Sages The WITWIT Badge Garden Photography Region: Minnesota Plant Identifier
Image
Leftwood
Jun 6, 2015 6:08 PM CST
When this happens, first I run my antivirus, malwarebytes and Emisoft anti-malware programs. Even though they rare find anything reportable, the "problem" usually clears up. I'm not finding anything slowing down on this site.
Name: Sue
Ontario, Canada (Zone 4a)
Daylilies Birds Enjoys or suffers cold winters Native Plants and Wildflowers Butterflies Annuals
Region: Canadian Keeps Horses Dog Lover Plant Identifier Garden Sages
Image
sooby
Jun 7, 2015 4:12 AM CST
Rick, it was happening on both my Windows laptop and my iPad so it's not likely they both picked up some malware at the same time. Also it was only a problem on ATP and not on other sites. I tried a few ATP threads this morning and so far the images now seem to be loading at normal speed. Mysterious Confused
Name: Rick R.
near Minneapolis, MN zone 4a
I was one of the first 300 contributors to the plant database! Garden Sages The WITWIT Badge Garden Photography Region: Minnesota Plant Identifier
Image
Leftwood
Jun 7, 2015 7:16 AM CST
Smiling

« Garden.org Homepage
« Back to the top
« Forums List
« Site Talk forum
You must first create a username and login before you can reply to this thread.

Today's site banner is by nativeplantlover and is called "Bumble Veronica Pink"