Site Talk forum: Is it my laptop or a system glitch??

Views: 346, Replies: 2 » Jump to the end
Name: Lin
Florida Zone 9b, 10a

Region: United States of America Deer Region: Florida Charter ATP Member Million Pollinator Garden Challenge I was one of the first 300 contributors to the plant database!
Garden Procrastinator Birds Butterflies Bee Lover Hummingbirder Container Gardener
Image
plantladylin
Jan 2, 2017 6:36 PM CST
When I try to add one of the emoji's (from the bottom of the page) to my post, it doesn't work.
~ Playing in the dirt is my therapy ... and I'm in therapy a lot! ~


Name: Lin
Florida Zone 9b, 10a

Region: United States of America Deer Region: Florida Charter ATP Member Million Pollinator Garden Challenge I was one of the first 300 contributors to the plant database!
Garden Procrastinator Birds Butterflies Bee Lover Hummingbirder Container Gardener
Image
plantladylin
Jan 2, 2017 6:37 PM CST
I'm also getting a jumping screen when I click to go to another forum.
~ Playing in the dirt is my therapy ... and I'm in therapy a lot! ~


Name: Lin
Florida Zone 9b, 10a

Region: United States of America Deer Region: Florida Charter ATP Member Million Pollinator Garden Challenge I was one of the first 300 contributors to the plant database!
Garden Procrastinator Birds Butterflies Bee Lover Hummingbirder Container Gardener
Image
plantladylin
Jan 2, 2017 7:51 PM CST
Must have been my laptop cause it's working okay now ... no jumpy screens and the cute little Green Grin! are now attaching! Thumbs up
~ Playing in the dirt is my therapy ... and I'm in therapy a lot! ~


« Garden.org Homepage
« Back to the top
« Forums List
« Site Talk forum
You must first create a username and login before you can reply to this thread.

Member Login:

Username:

Password:

[ Join now ]

Today's site banner is by bootandall and is called "Cedar Cones"