Welcome forum: Not able to post question & photo

Views: 384, Replies: 6 » Jump to the end
Name: Melissa
(Zone 6a)
Moonbeam
May 7, 2017 6:20 PM CST
Not a new member ( joined in July 2014 ) tryed to ask question & added photo too but it said safari not recognize ( I think that's what it said )
I'm on my iPad because most of my photos are on there ...
Haven't posted since last year ..
What can I do ?
TIA
Name: Karen
Cincinnati, Oh (Zone 6a)
Forum moderator I was one of the first 300 contributors to the plant database! Cut Flowers Winter Sowing Charter ATP Member Seed Starter
Echinacea Plant and/or Seed Trader Region: Ohio Region: United States of America Butterflies Hummingbirder
Image
kqcrna
May 8, 2017 8:45 AM CST

Moderator

I assume you are signed in. Sorry, I don't use Apple devices, so not familiar with Safari. I'm sure @Dave can help.

Karen
Name: Dave Whitinger
Jacksonville, Texas (Zone 8b)
Region: Texas Million Pollinator Garden Challenge Charter ATP Member I was one of the first 300 contributors to the plant database! Permaculture Raises cows
Beekeeper Vermiculture Garden Ideas: Master Level Garden Sages Plant Identifier Avid Green Pages Reviewer
Image
dave
May 8, 2017 9:24 AM CST

Garden.org Admin

The picture you post must first exist on your device. When you click on "Upload an image" it will open whatever mechanism your device has to let you select a photo.

It must be a real photo and not some other kind of file (no documents, PDFs, zip files, etc).

Also (depending on the device) the image probably must be on your computer/device and not on a cloud service.

I hope this helps!
Name: Melissa
(Zone 6a)
Moonbeam
May 8, 2017 9:42 PM CST
Thank you Karen ,Would I be able to post if I wasn't sign it ?

Thank you Dave Smiling
The photos of my flowers beds , houseplants & vegetable garden ect ..are taken on my Apple IPad only .
They are not from iCloud or any other devices because I don't use any other devices for my photos ., It's just easier that way. It looked like it loaded then it all disappeared & it said what ever it said & quickly vanished .
Maybe it was just a mistake on my end with our internet service ...
Thank you very much for all your help Smiling
[Last edited by Moonbeam - May 9, 2017 3:34 PM (+)]
Give a thumbs up | Quote | Post #1437986 (4)
Name: Karen
Cincinnati, Oh (Zone 6a)
Forum moderator I was one of the first 300 contributors to the plant database! Cut Flowers Winter Sowing Charter ATP Member Seed Starter
Echinacea Plant and/or Seed Trader Region: Ohio Region: United States of America Butterflies Hummingbirder
Image
kqcrna
May 9, 2017 4:55 AM CST

Moderator

Melissa, you need to be signed in to NGA to post. Have you tried again?

Karen
Name: Suzanne/Sue
Sebastopol, CA (Zone 9a)
Sunset Zone 15
Plant Database Moderator Region: California Cottage Gardener Roses Irises Clematis
Garden Photography Keeper of Poultry Hummingbirder Bee Lover Butterflies Houseplants
Image
Calif_Sue
May 11, 2017 11:02 AM CST

Plants Admin

She's obviously signed in to post. Sticking tongue out

I have to often click the Add a Photo button a couple of times from my IPad or IPhone before it opens to my selection options.
My gardening Blog!
Hand sewn wares and vintage finds in my Etsy store. Summer Song Cottage
Name: Melissa
(Zone 6a)
Moonbeam
May 11, 2017 8:52 PM CST
Hi Karen
Sorry I should have told you it works now .
I think our internet wasn't working right that 1st time I tryed to post & load a photo ..
It's working fine now ... I'm still trying to figure out some other things too
Thank you !!

« Garden.org Homepage
« Back to the top
« Forums List
« Welcome forum
Only the members of the Members group may reply to this thread.

Member Login:

Username:

Password:

[ Join now ]

Today's site banner is by dirtdorphins and is called "fivelips"