Viewing post #181705 by chefmike92

You are viewing a single post made by chefmike92 in the thread called WIND SPINNERS CO-OP CHEFMIKE Great gifts prices below wholesale end11/25 at noon.
Image
Nov 24, 2011 11:02 PM CST
Name: Michael Hicks
Clermont, Fl
Charter ATP Member I was one of the first 300 contributors to the plant database! Dog Lover Plumerias Orchids Tropicals
Amaryllis Region: Florida Region: United States of America Roses
OMG I HAVE ALL MY TREE MAIL IN FOLDERS AND FOR SOME REASON 90% ARE BACK IN MY INBOX ......IAM SO SORRY YES I GOT YOUR ORDER AND NO NOTHING IN THE MAIL YET BUT I KNOW IT WILL SOON PLEASE FORGIVE ME I HAVE LIKE 150 TREE MAILS DUE TO ALL THE CO-OPS NOW I HAVE TO SIFT THREW THEM ALL AGAIN!!!. I WILL GET EVERYONE ORDERS. I WONT LET THIS GLITCH BRING ME DOWN.


OK GOT OFF THE PHONE AND THE "BIG NEWS " THAT HE WAS WAITING TO TELL ME IS THE CO-OP WILL BE EXTENDED THREW MONDAY AND HE IS RELEASING ANOTHER LIST TO ME OF VERY CHEAP OVERSTOCK ITEMS THEIR TRYING TO GET RID OF BUT I WILL HAVE NO PICTURES BUT THE DESCRIPTIONS ARE REALLY GOOD. I ASKED LIKE HOW CHEAP HE SAID SOME SMALL SPINNERS FOR 4.00 AND TAGS FOR 5,00 MED FOR 9.50 THAT'S A DAMN GOOD PRICE. HE WILL NOT GIVE ME THE LIST TILL TOMORROW AM THEN I CAN POST IT WE ARE NOT TO KNOW THIS TILL TOMORROW CHECK BACK TOMORROW FOR A OVERSTOCK LIST.

DUE TO THE EXTENDED CO-OP DATES THE GAME WILL ALSO BE EXTENDED!!!! ALL ORDERS FINALIZED AND PAID FOR BY MONDAY 9.00 PM EST I HAVE TO PLACE ORDER WITH HIM BY MIDNIGHT HE HAS TO FAX TUES, BEFORE 8AM ALL OVERSTOCK ARE LIMITED QUANTITY.
I WILL POST AS SOON AS POSSIBLE.

« Return to the thread "WIND SPINNERS CO-OP CHEFMIKE Great gifts prices below wholesale end11/25 at noon"
« Return to Classifieds and Group Buys forum
« Return to the Garden.org homepage

Member Login:

( No account? Join now! )

Today's site banner is by Zoia and is called "Charming Place Setting"

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.